At ELSKE sig selv – ELLER – VÆRE sig selv?

Ofte opfordres vi i artikler og annoncer for mange forskellige typer terapi og kure til at tale pænt til os selv og elske os som vi er.
Hvem kan være uenig i at det er vigtigt at holde af sig selv og tale til sig selv, som man ville tale til andre?

Det er en god mental strategi og leveregel, men hvordan begynder vi at glædes over og ligefrem elske noget vi i årevis ikke har trivedes med hvad enten det er det indre eller det ydre? Det virker bare ikke for alle og kan føre til flere selvbebrejdelser, afmagt, skam og skyld over endnu noget vi ikke kan leve op til, fuldstændigt som med motion og slankekure.

Læs videre “At ELSKE sig selv – ELLER – VÆRE sig selv?”

Workshop 5 gange: “Dialog med dine drømme”

Vil du lære at arbejde med dine drømme?

Mandage fra 13.nov. til 11.dec. 2017 kl. 19-21.45.
Vestergade 10, Baghuset, 4600 Køge.
Pris: Kr. 650,-

Max. 8 deltagere, 5 gange; Tilmelding via Billetto

Det er ikke tilfældigt, hvad du drømmer. Dine drømme er en kommentar til det liv du lever og hvor du er på vej hen. Ved at blive bevidst om dette, kan du lære en del om dig selv.

Målet med workshoppen er at du bliver bedre til at tolke dine drømme og deres billedsprog.

Læs videre “Workshop 5 gange: “Dialog med dine drømme””

Også psyken kan have godt af træning.

Vi træner kroppen, så den kan tjene os bedst muligt. Hvad med psyken?
At arbejde med dig selv psykisk er vejen til at lære dig selv at kende, som den du i virkeligheden er. I terapien arbejder du med at forstå din psyke og dine mønstre i relation til dig selv og din omverden. Det giver dig mulighed for “at lære at være – DIG”. Som al anden træning kræver det en indsats samt mod, men i processen er du ikke alene, psykoterapeuten er med.

“Det skal ikke være et tabu at arbejde med sig selv psykisk.”

Sådan skrev Cand. Psych. Kisser Paludan i sit debatindlæg “Selvudvikling er ikke for tøsedrenge”  i Jyllandsposten 27.6.2017 og det er jeg som psykoterapeut meget enig i, men det er også min egen erfaring.

For flere år siden fandt jeg så pludselig mig selv siddende og glo tomt ind i skærmen uden at vide, hvad det var jeg skulle – klappen var gået ned. Læs videre ““Det skal ikke være et tabu at arbejde med sig selv psykisk.””

Vil du arbejde med dine drømme?

Drømme sætter spor

“Jamen jeg kan slet ikke huske, hvad jeg drømmer”, siger nogle. Når vi om aftenen ligger i sengen, tænker vi tit på, hvad vi skal i morgen. Måske ligger vi endda og planlægger dagen og vågner op med et nyt indfald eller en overvejelse. Hjernen beskæftiger sig, mens vi sover, med det, vi er optagede af og som fylder i os. Og vi drømmer alle sammen flere gange hver nat.  Læs videre “Vil du arbejde med dine drømme?”