Interessen for dybdepsykologi og analyse vokser!

C.G.Jungs første mandala

Er du introvert eller ekstravert? Er du tænke-, føle-, sanse- eller intuitiv type? Har du komplekser? Vi taler også om skyggesider og arketyper.
Disse begreber har mange af os et forhold til, og det skyldes ikke mindst lægen og psykiateren C.G. Jung.

Det var hans livsprojekt at udforske menneskets psyke, og det som jeg finder allermest spændende og givende er det kæmpe potentiale, som vores ubevidste rummer. Vi rummer udover negative følelser og erindringer også muligheder, som vi endnu ikke kender og derfor ikke bruger.
Ønsker vi at udvikle os personligt eller gør psyken ondt, er der meget forståelse, lindring og potentiale at hente i at arbejde med sit ubevidste, og de begreber jeg nævnte indledningsvis.

Jeg er nu på sidste del af uddannelsen som ialt varer 6 år, og det har været en fantastisk indre og ydre rejse med mig selv og gennem det sidste år med klienter. Det er så meningsfuldt og berigende at få lov at være med på klienters rejser mod større bevidsthed om sig selv og samspillet med omverdenen.

Vi bliver flere og flere jungianske psykologer, ikke alene i DK men også i resten af verden er interessen for den analytiske psykologik stigende, så C.G. Jung Instituttets hjemmeside har fået en make-over, hvor du kan læse mere om jungiansk psykologi, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *