Kurser

Kurser

Sideløbende med min uddannelse og arbejde med klienter udbyder jeg kurser med emner inden for den jungianske psykologi.

Vil du lære at arbejde med dine drømme?

Mandage fra 13.nov. til 11.dec. 2017 kl. 19.00-21.45.
Vestergade 10, Baghuset, 4600 Køge.
Pris: Kr. 650,-
Max. 8 deltagere, 5 gange; Tilmelding via Billetto .

Det er ikke tilfældigt, hvad du drømmer. Dine drømme er en kommentar til det liv du lever og hvor du er på vej hen. Ved at blive bevidst om dette, kan du lære en del om dig selv. Målet med workshoppen er at du bliver bedre til at tolke dine drømme og deres billedsprog.

Vi arbejder med metoder til at fastholde vores drømme og undersøge indhold og symboler. På denne måde kan vi blive klogere på, hvad drømmene fortæller os.

Vi vil komme ind på følgende temaer i løbet af workshoppen:

* At huske sine drømme
* Spørgsmål til drømmene
* Tolkning
* Typer af drømme
* Livsaldre og drømme

Deltagerne lærer metoderne gennem arbejde med egne drømme og derfor skal du have lyst til at dele dine drømme med gruppen, men du vælger selv hvilke drømme du har lyst til at dele. Vi vil fokusere på det fremadrettede i drømmene og ikke det terapeutiske.

Efterår 2017 : Dialog med dine drømme

Kursus i samarbejde med FOF Ved Køge Bugt.
Kurset henvender sig til alle uanset køn og alder.

Er du nysgerrig og interesseret i dine drømme, og hvordan de kan bruges som værktøj til at lære dig selv bedre at kende?

Vi drømmer alle sammen, endda flere gange hver nat. Vi undrer os måske et øjeblik over drømmene, men så er vi i gang med dagen, og de forsvinder ofte som dug for solen Med opmærksomhed og lidt teknik, kan vi blive bedre til at fastholde drømmene og stille spørgsmål til dem. Det er ikke tilfældigt, hvad vi drømmer og ved at blive bevidst om dette, kan vi lære en del om os selv.

Arbejdsformen vil være indledningsvise korte teoretiske oplæg og herefter arbejde med drømmene. Vi lærer meget af andres drømme, men du vælger selv, hvad du har lyst til at dele med gruppen. Målet er, at du bliver bedre til at tolke dine drømme og deres billedsprog. Kurset er ikke terapi.

Temaer i undervisningen: At huske sine drømme, spørgsmål til drømmene, tolkning, typer af drømme, livsaldre og drømme.

Information om kurset:
Periode: 8 gange i perioden 03-10-17 til 28-11-17.
Tirsdag 18:30 – 21:15.
Sted: Den Hvide By, Køge
Pris: kr. 980

Tilmelding hos FOF Ved Køge Bugt  her