Om mig

Min (om)vej

Jeg er i øjeblikket på sidste del af uddannelsen ved C.G. Jung Instituttet i København og bliver jungiansk psykoterapeut.

Jeg er oprindelig uddannet tandlæge, men jeg kom til at arbejde med noget helt andet. Efter min uddannelse førte vejen mig til undervisning i IT, som på det tidspunkt skulle indføres overalt i den offentlige administration og i virksomheder. Det var et godt skifte for mig. Jeg blev hurtigt optaget af at undervise og undre mig over, hvordan voksne tænker og lærer. Ikke mindst blev jeg optaget af, hvor forskelligt mennesker forstår og tolker sig selv, hinanden og deres omverden. Denne undren har været min interesse og drivkraft lige siden, og derfor også det område jeg har videreuddannet mig indenfor, først som voksenunderviser fra Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse (DEL) og siden i voksenuddannelse og uddannelsesplanlægning fra Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU).

Som uddannelseskonsulent på flere erhvervs-uddannelsesinstitutioner har jeg arbejdet med at udvikle og undervise på meningsfulde efteruddannelsesforløb i mange typer organisationer. Jeg har bl.a. undervist og samarbejdet med afklaring og kompetence-udvikling af mennesker i mange samfundsmæssigt og personligt udfordrende situationer.
I årenes løb fik jeg mere og mere lyst til at arbejde med voksnes liv fra en anden vinkel end den læringsteoretiske. 

… en anden vej

Derfor tog jeg i 2012 springet og begyndte  med et kursus i psykoterapi, og er nu i gang med den sidste del af min uddannelse til psykoterapeut i den jungianske psykologi. Denne psykologiske retning stemmer overens med min egen erfaring og det udbytte jeg har fået af at udforske det ubevidste og samspillet mellem den indre og ydre verden. Det er et krav i uddannelsen, at man selv ‘går vejen’ dvs. at jeg selv har været i terapi både før og under uddannelsen  for at uddanne mig til at ‘gå vejen sammen med mine klienter’. 
Jeg er nu på sidste del af psykoterapiuddannelsen, og kan derfor tage klienter i psykoterapi. Yderligere information om uddannelsen kan du finde her.

Læs mere om hvordan psykoterapien foregår her.

Mine kontaktoplysninger finder du her.