Terapi

Om jungiansk psykoterapi

I den jungianske psykologi er der fokus på vekselvirkningen mellem en persons indre og ydre verden. Psyken indeholder både de positive men også de negative følelser, erindringer og fantasier, som kan give os mange forskellige psykiske symptomer.

Alt dette kommer bl.a. til udtryk i vore tanker, fantasier og drømme, som vi derfor inddrager i terapien, for psyken er også kreativ og rummer de fremtidige muligheder og løsninger på det, som lige nu fylder og opleves problematisk.

Yderligere information om jungiansk psykologi finder du  her

Jungiansk psykoterapi hos mig

Symbolet på selvet i jungiansk psykologiSom regel foregår terapien én gang om ugen og afsluttes, når der ikke længere er behov for støtte til det indre arbejde. Vi tager udgangspunkt i samtale, men inddrager også dine drømme, fantasier og refleksioner. Kroppens signaler er ligeledes vigtige i det samlede billede, og her inddrager jeg efter behov erfaring og metoder fra mindfulness.

Hvert terapi-forløb har sin egen vej. Forståelse, indsigt, svar og løsninger bliver til i samarbejdet mellem dig og og mig. Tiden mellem hver time er den tid, hvor terapien arbejder videre i dig.

Da forholdet mellem klient og terapeut er vigtigt for et godt forløb slutter vi første time med en vurdering, hvor vi gensidigt beslutter, om vi skal fortsætte terapien.

Jeg har tavshedspligt og er som medlem af  Dansk Psykoterapeutforening og studerende ved C.G. Junginstituttet underlagt etikregler:
Etikregler C.G. Junginstituttet
Etikregler Dansk Psykoterapeutforening

Information om mig finder du her.
Vil du vide mere om psykoterapi, læs mere her.
Priser og hvordan du kontakter mig her.