En cirkel med en prik i centrum er tegnet med en finger i vådt sand.

Om jungiansk psykoterapi

Jungiansk psykoterapi og analyse er oprindeligt udviklet af læge og psykiater C.G. Jung som hele livet undersøgte og beskrev den menneskelige psyke hos sig selv og sine mange klienter. Forskningen fortsætter stadigvæk verden over i det jungianske miljø på universiteter og private uddannelsesinstitutioner.

Den jungianske psykologi har fokus på vekselvirkningen mellem en persons indre og ydre verden. Psyken indeholder både de positive men også de negative følelser, erindringer og fantasier, som kan give os mange forskellige psykiske symptomer.

Alt dette kommer bl.a. til udtryk i vore tanker, fantasier og drømme, som vi derfor inddrager i terapien, for psyken er også kreativ og rummer de fremtidige muligheder og løsninger på det, som lige nu fylder og opleves problematisk.

Yderligere information om jungiansk psykologi finder du på disse sider:

Dansk Selskab for Analytisk Psykologi
C.G. Jung Instituttet.

Jungiansk psykoterapi hos mig

Som regel foregår terapien én gang om ugen og afsluttes, når der ikke længere er behov for støtte til det indre arbejde. Vi tager udgangspunkt i samtale, men inddrager også dine drømme, fantasier og refleksioner. Kroppens signaler er ligeledes vigtige i det samlede billede, og her inddrager jeg efter behov erfaring og metoder fra mindfulness.

Jeg tilbyder også videokonsultationer.

Hvert forløb har sin egen vej. Forståelse, indsigt, svar og løsninger bliver til i samarbejdet mellem dig og og mig. Tiden mellem hver time er den tid, hvor terapien arbejder videre i dig.

Da forholdet mellem klient og terapeut er vigtigt for et godt forløb slutter vi første time med en vurdering, hvor vi gensidigt beslutter, om vi skal fortsætte terapien.

Jeg har tavshedspligt og er som medlem af Dansk Psykoterapeutforening og med lem af Dansk Selvskab for Analytisk Psykologi (DSAP) underlagt etikregler:
Etikregler C.G. Junginstituttet
Etikregler Dansk Psykoterapeutforening

Birgit Kunov, iklædt en strikket grøn og blå trøje.

Birgit Kunov

Mangler du støtte i en krise? Vil du forstå hvorfor bestemte mønstre gentager sig i dit liv?

Kontakt

Tlf.: (+45) 31 61 60 12
Email: info@birgitkunov.dk